Waarom mijnpvcwinkel.nl?

Om te beginnen verkoopt mijnpvcwinkel.nl niets rechtstreeks aan consumenten. En toch zijn wij er voor de consument! Maar ook voor de zelfstandige stoffeerder! Hoe zit dat nu in elkaar?

Wij bieden net als vele andere bedrijven in de interieurbranche pvc-vloeren aan. Maar onze werkwijze en service is anders dan die van de traditionele stofferingsbedrijven.

Kiezen en kopen

Kijk eens rond op internet of om je heen in woonwinkels. Je zult zien dat er heel veel bedrijven zijn die pvc-vloeren aanbieden. Als je iets dieper op al die aanbieders inzoomt, dan zie je dat de kleinere zaken een beperkte collectie hebben en de grotere woonwinkels een grotere collecties hebben. Maar hoe je het ook bekijkt, iedere aanbieder heeft een beperkt aanbod. Dat is logisch, want als je alles op voorraad moet hebben, dan is dat bijna niet bij te houden.

Laten we de vraag eens andersom bekijken en vraag jezelf eens af of je liever een vloer in een woonwinkel of alleen op internet uitkiest, of dat je dat liever thuis doet? Thuis bij jouw meubelen, jouw lichtinval en ook bij jouw sfeerverlichting.

stap 1 van het proces

Precies hier zit de crux! Je kunt vooraf rustig op internet zoeken naar wat je mooi vindt. Dat kan bij ons op de site, waar regelmatig weer nieuwe collecties worden bijgevoegd, of op een van de vele andere websites. Op onze site kun je een wenslijst aanmaken en vervolgens een afspraak maken en de wenslijst daarbij meegeven.

Staat de gewenste collectie of dessin niet bij ons op de site, dan kun je in het veld ‘bericht’ je wens invullen. Wij komen dan op de afgesproken datum en tijd bij je thuis en nemen dan de gewenste showborden met stalen mee. Tijdens dat bezoek kun je rustig de stalenborden uitproberen bij het interieur en met de lichtinval in huis. Kom je er toch niet uit? Geen zorg, dan maken we een nieuwe afspraak met andere stalen.

Dossier opstellen

Zodra u een keuze heeft gemaakt, gaan wij de vloer opmeten en alle gegevens ervan vastleggen in een dossier. Ook wordt daarin de gewenste collectie en het dessin vastgelegd. Wij doen dan een volledige inspectie van de vloer, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Opdracht

stap 2 van het proces

Aan de hand van het dossier wordt een offerte gemaakt. Het kan zijn dat deze ter plaatse wordt gemaakt, maar het kan ook zijn dat er extra informatie nodig is om een passende offerte te maken. In beide gevallen ontvang je de offerte per mail. Je kunt dan digitaal akkoord geven en wij gaan dan voor jou aan de slag.

Het akkoord dat je aan ons geeft, is het akkoord voor de opdracht om jouw droomvloer te realiseren. Deze geaccordeerde opdracht wordt dan door ons aan geselecteerde zelfstandige stoffeerders aangeboden die deze opdracht van ons overnemen. Je wordt juridisch dan klant van de stoffeerder die de opdracht van ons overneemt, maar je kunt nog steeds contact opnemen met ons. Beschouw ons maar als een soort projectleiders waar je al je vragen kunt neerleggen. En natuurlijk horen we het ook graag als je tevreden bent, want daar doen we het tenslotte ook voor!

Uitvoering

De zelfstandige stoffeerder die de opdracht heeft overgenomen, neemt contact met jou op. Hij bespreekt de laatste wensen en jullie plannen samen een datum van uitvoering.

stap 3 van het procesVanaf het moment dat de zelfstandige stoffeerder de opdracht heeft overgenomen, is in principe de zelfstandige stoffeerder jouw aanspreekpunt. Toch mag je als je nog vragen hebt, altijd met ons bellen, mailen of appen.

Het ene traject is wat eenvoudiger dan het andere. Sommige trajecten zijn snel uitvoerbaar en andere hebben een langere uitvoeringstermijn, zoals bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Wij kunnen voor de uitvoerende stoffeerder bijvoorbeeld het juiste moment van uitvoering van de werkzaamheden, en andere zaken tijdens de bouw in de gaten houden. Alles voor het juiste resultaat en de hoogste kwaliteit! Het kan dan dus ook zijn dat we wat langer in beeld zijn als begeleidend team. Dat is volledig aan jou. Wil je het allemaal zelf regelen, prima, wil je dat wij jouw zaken behartigen, ook goed.

Afrekening

Er komt een moment dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd en er een factuur gestuurd wordt. De zelfstandige stoffeerder stuurt de factuur naar jou. De prijs die we overeengekomen zijn, zal het eindbedrag zijn, tenzij er extra werkzaamheden zijn afgesproken. Jij betaalt dan ook de factuur aan de zelfstandige stoffeerder. Daarmee komt het traject in principe tot een einde.

Extra taken

Het kan dat wij wat extra taken op ons hebben genomen. Zoals bijvoorbeeld dat we na de oplevering, in opdracht van de stoffeerder die het heeft gelegd, service uitvoeren voor reparaties of andere kleine werkzaamheden.

Het kan ook zijn dat je na de oplevering toch niet geheel tevreden bent. In principe neem je dan eerst contact op met de zelfstandige stoffeerder, maar kom je er samen niet uit, kun je zeker ook contact opnemen met ons. Hoewel we juridisch geen partij meer zijn in het traject kunnen we wel als onafhankelijke derde de werkzaamheden beoordelen. In ieder geval doen we ons best om jou tevreden te stellen, maar wel binnen de mogelijkheden die we hebben.

Kwaliteit

Wij selecteren onze aangesloten stoffeerders op verschillende punten. Eén ervan is kwaliteit. Helaas zit er veel kaf onder het koren, maar in de basis is er een grote meerderheid die wel kwaliteit wil en kán leveren. Dat is de groep die zich bij ons heeft aangesloten.

Wij doen ons uiterste best die kwaliteit te bewaken. Dat doen we onder andere door het aanbieden van cursussen, masterclasses en product kennissessies. Want ook in dit vak geldt dat je altijd moet blijven leren.

Wil je naar aanleiding van bovenstaande meer informatie hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, ons een mail te sturen, of ons te bellen of appen.