Wat doet mijnpvcwinkel.nl?

Wij bieden net als vele andere bedrijven in de interieurbranche pvc-vloeren aan. Maar onze werkwijze en service is anders dan die van de traditionele stofferingsbedrijven.

Kiezen en kopen

Kijk maar eens rond op internet of om je heen. Je zal zien dat er heel veel bedrijven zijn die pvc-vloeren aanbieden. Als je wat verder inzoomt om die aanbieders, dan zie je dat ze vaak een beperkte collectie hebben. De aanbieders van grotere collecties zijn dan ook vaak de grote woonwinkels met dus grote collecties.

Maar vraag jezelf dan eerst eens af of je liever een vloer in een woonwinkel uitkiest, of dat je dat liever thuis doet. Thuis bij jouw meubelen, jouw lichtinval en ook bij jouw kunstlicht.

U kunt vooraf rustig op internet zoeken naar wat u mooi vindt. Dat kan bij ons op de site, waar regelmatig weer nieuwe collecties worden bijgevoegd, of op een van de vele andere websites. In het eerste geval kunt u een wenslijst aanmaken. Vervolgens maakt u een afspraak en sluit de wenslijst daarin bij. In het tweede geval kunt u de gewenste collecties en dessins in het veld ‘bericht’ invullen. Wij op de afgesproken datum en tijd bij u thuis. Nemen dan de door u gewenste showborden met stalen voor u mee en proberen die in uw interieur en met uw lichtinval thuis rustig uit. Komt u er niet uit geen zorg, dan maken we een nieuwe afspraak met andere stalen.

Dossier opstellen

Zodra u een keuze heeft gemaakt, stellen wij een dossier op. Daarin wordt de gewenste collectie en dessin vastgelegd. Vervolgens nemen wij het werk op, door alle ruimtes op te meten en gegevens over de vloer te verzamelen. Al die gegevens worden in het dossier vastgelegd.

Opdracht

Aan de hand van het dossier wordt een offerte gemaakt. Het kan zijn dat deze ter plaatse wordt gemaakt, maar het kan ook zijn dat er extra informatie nodig is om een betrouwbare offerte te maken. In beide gevallen ontvangt u de offerte per mail. U kunt dan digitaal uw akkoord geven en wij gaan dan voor u aan de slag.

Uw akkoord aan ons is het akkoord voor de opdracht om uw droomvloer te realiseren. Uw geaccordeerde opdracht wordt dan door ons aan geselecteerde zelfstandige stoffeerders aangeboden die deze opdracht van ons overnemen. U wordt juridisch dan klant van de stoffeerder, maar u kunt nog steeds met ons communiceren.

Uitvoering

De stoffeerder neemt contact met u op. U bespreekt met hem de laatste wensen door en plant samen een datum van uitvoering.

Het ene traject is wat eenvoudiger dan het andere. Sommige trajecten zijn snel uitvoerbaar en andere hebben een langer uitvoeringstermijn, zoals bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Het kan dan zijn dat wij wat langer in beeld zijn als begeleidend team. Wij kunnen voor de uitvoerende stoffeerder namelijk het juiste moment van uitvoering van de werkzaamheden en andere zaken tijdens de bouw in de gaten houden. Alles voor het juiste resultaat en de hoogste kwaliteit.

Afrekening

Er komt een moment dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd en er een factuur gestuurd wordt. Het is de zelfstandige stoffeerder die u de factuur stuurt, en u betaalt dan ook de factuur aan hem. Daarmee komt het traject in principe tot een einde.

Extra taken

Het kan dat wij wat extra taken op ons nemen. Dat kan zijn dat wij na de oplevering in opdracht van de stoffeerder die het heeft gelegd service uitvoeren voor reparaties of andere kleine werkzaamheden.

Het kan ook zijn dat u na de oplevering toch niet geheel tevreden bent. Ook in dat geval kunt u contact opnemen met ons. Hoewel wij juridisch geen partij meer zijn in het traject kunnen wij wel als onafhankelijke derde de werkzaamheden beoordelen. In ieder geval doen wij ons best om u tevreden te stellen, maar wel binnen de mogelijkheden die wij hebben.

Kwaliteit

Wij selecteren onze aangesloten stoffeerders op verschillende punten, maar een ervan is kwaliteit. Helaas zit er veel kaf onder het koren, maar in de basis is er een grote meerderheid die wel kwaliteit wil en kán leveren.

Wij doen ons uiterste best die kwaliteit te bewaken. Dat doen wij onder andere door het aanbieden van cursussen, masterclasses en product kennissessies. Want ook in dit vak geldt dat je altijd moet blijven leren.