Wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen.

Kort gezegd is mijnpvcwinkel.nl een soort makelaar in opdrachten tot het leggen van pvc-vloeren en tegelijk groothandel in pvc-vloeren en stofferingsmaterialen.

Maar wat betekent dat nu in de praktijk? En dan voornamelijk wat kan het voor jou betekenen?

Om op die vragen antwoord te kunnen geven moeten we het proces doorlopen.

Het proces

stap 1 Mijnpvcwinkel.nl verkrijgt de opdracht tot het leveren en plaatsen van een pvc-vloer van de consument. Mijnpvcwinkel.nl maakt van de opdracht een dossier, met alle noodzakelijke gegevens. Hiervoor voert mijnpvcwinkel.nl een grondige inspectie van de vloer uit. Meetwaarden worden opgenomen, maten genomen en zo mogelijk foto’s toegevoegd.
Stap 2 De zelfstandige stoffeerder verkrijgt de klant door deze over te nemen van mijnpvcwinkel.nl. Om de opdracht over te kunnen nemen moet de zelfstandige stoffeerder aangesloten zijn bij mijnpvcwinkel.nl. Om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden, worden aan de aspirant leden enkele toegangseisen gesteld.
Stap 3 De zelfstandige stoffeerder bestelt de benodigde materialen in de (besloten) webshop van mijnpvcwinkel.nl. Dat kan gemakkelijk door bij de overname van het dossier op de knop “bestel alle materialen” te klikken.(Dit laatste is nog niet functioneel.)
Stap 4 De leveranciers leveren deze materialen op aangeven van mijnpvcwinkel.nl op de gewenste locatie. Mijnpvcwinkel.nl zorgt voor het transport naar de juiste locatie. Hiervoor wordt een relatief klein bedrag aan transportkosten in rekening gebracht.
stap 5 De zelfstandige stoffeerders plaatsen de pvc-vloer en rekenen af met de consument. Omdat na de overname van het dossier juridisch de klant van de zelfstandige stoffeerder is geworden, brengt de stoffeerder zelf de kosten in rekening bij de consument.

Variaties

Op dit proces zijn nog wel wat variaties mogelijk.
  1. Als je de materialen ergens anders wilt inkopen, dan is dat prima, maar mijnpvcwinkel.nl maakt het wel gemakkelijk als one-stop-shop. De prijzen zijn voldoende concurrerend en altijd met jouw marge in het achterhoofd vastgesteld.
  2. Als jezelf een klant hebt, waar je eigenlijk geen tijd voor hebt om het verkoopgesprek mee te voeren, dan kun je ons ook inschakelen. Wij doen dan het verkoopproces en stellen het dossier op In dit geval zal het dossier, tegen uitvoeringskosten, standaard naar jou worden doorgezet.
  3. Als je als zelfstandig stoffeerder tegen een probleem oploopt, dan kan je wel eens om een klankbord verlegen zitten. Je kunt ons dan bellen of appen en we gaan dan met je in overleg. Is het probleem groter en heb je externe expertise nodig, dan kun je onze expert inhuren.
  4. Je bent als aangesloten zelfstandige niet verplicht, elke in jouw regio aangeboden opdracht over te nemen. Je bepaalt zelf welke je overneemt en welke niet Je kan ook prima onze service gebruiken om gaten in je eigen planning te dichten. Maar je zult merken dat de service wel heel handig is en jouw zorgen voor continuïteit afnemen als je meer gebruik maakt van onze service.

Meer informatie of direct registratie aanvragen?

Of je nu al helemaal overtuigd bent en graag aansluiting wilt bij mijnpvcwinkel.nl, of dat je gewoon nog meer wilt weten van deze service, via deze link krijg je meer informatie toegestuurd. Wij vragen je wel om je inschrijving KvK op te geven. We moeten helaas daarop controleren om onterechte aanvragen te kunnen scheiden van de echte aanvragen.

Weet je al genoeg en wil je je direct registreren, dan zijn er twee registratie mogelijkheden:

  1. Registratie webshop, hierbij heb je alleen toegang tot de webshop en krijg je geen opdrachen aangeboden;
  2. Volledige registratie, hierbij krijg je toegang tot de webshop, maar wordt ook de procedure voor het overnemen van opdrachten in werking gesteld.
De door jou gewenste registratie geef je tijdens het registratieproces op, maar kan eventueel later ook nog worden aangepast.

heb je meer informatie gevraagd, dan staat in de mail met de informatie welke eisen gelden voor welke registratie. In dezelfde mail staat ook een link om een registratie aan te vragen.

Registreer